Contractverlenging voor Deschacht

DONDERDAG, 10 DECEMBER 2015, 08:00 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Herman Van Holsbeeck liet al een beetje in zijn kaarten kijken voor de volgende wintermercato. Zo ligt er wellicht een contractverlenging klaar voor Olivier Deschacht en voor Guillaume Gillet.

Er ligt een contractverlenging klaar van één jaar voor Gillet, op voorwaarde dat hij voor eind december beslist. Als hij vertrekt komt er al zeker iemand bij op rechts. Ook Anthony Vanden Borre mag vertrekken, want de speler is een verliespost voor Anderlecht momenteel maar volgens Van Holsbeeck is het beter dat Vanden Borre vertrekt naar het buitenland, om weg van zijn vrienden te zijn, eventueel op huurbasis.

Inzet wordt beloond

Wie zich blijft inzetten en alles geven voor de ploeg wordt uiteindelijk beloond, mooi voorbeeld daarvan is Oliver Deschacht: "Mijn bewondering voor Olivier is alleen maar gegroeid, hij is week in week uit een voorbeeld voor de rest. Dan zeg ik: 'We gaan hem belonen met nog een extra jaar'. Maar dat zullen we wel doen op de gepaste moment", aldus Van Holsbeeck.

 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.