Van Holsbeeck: "Standard is gewoon jaloers"

DONDERDAG, 10 DECEMBER 2015, 07:33 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

JEUGD - INTERVIEWS Christophe Dessy, de directeur van de jeugd bij Standard, haalde eerder deze week zwaar uit naar het jeugdbeleid van Anderlecht. Volgens hem deed Anderlecht niet aan opleiden maar aan jeugdspelers kopen.

Het zal Dessy natuurlijk hoog zitten dat veel van hun jeugd de laatste tijd voor paars-wit kiest.: "Er zijn bij Standard veel jeugdspelers vertrokken dus ze zijn gewoon gefrustreerd nu. Onze jeugdpolitiek staat op punt en met Jean Kindermans hebben we de beste jeugdopleider", reageert Herman Van Holsbeeck.

"We hebben Tielemans, Praet, Dendoncker, Lukebakio, in heel Europa worden we geprezen voor onze jeugdpolitiek. De ouders van onze talenten krijgen soms wel waanzininge voorstellen uit het buitenland en natuurlijk kan je dan als club niet anders dan een financiële inspanning doen", gaat de general manager verder, "Maar we hebben een grens en daar gaan we niet over."
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.