Hasi: "Europees overwinteren blijft ons doel"

WOENSDAG, 9 DECEMBER 2015, 19:40 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN - INTERVIEWS Donderdagavond speelt paars-wit de laatste groepswedstrijd in de UEFA Europa League. En meteen ook de belangrijkste wedstrijd, de opdracht is simpel: winnen om zodoende Europees te kunnen overwinteren. 

"We hebben steeds gezegd dat Europees overwinteren ons doel was, al wisten we bij de loting dat dat ging gemakkelijke opdracht ging zijn", staat Besnik Hasi de pers te woord, "We hebben alles nog in eigen handen. We spelen donderdagavond ons laatste wedstrijd, als we ons dan kwalificeren dat zou geweldig zijn."

Maar ook Qarabag maakt nog kans, het zal dus een spannende wedstrijd worden.“Qarabag is een ploeg dat altijd probeert te voetballen vanuit een goede organisatie. Bovendien hebben ze enkele spelers die vlot de weg naar het doel vinden. Ook Monaco en Tottenham hadden het moeilijk tegen hen, maar morgen telt maar één ding en dat is de kwalificatie", besluit de coach. 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.