Verjans: "Chapeau en bedankt Anderlecht."

DINSDAG, 8 DECEMBER 2015, 20:06 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Thierry Verjans verlaat de RSCA Academy en keert terug naar de Académie Robert Louis-Dreyfus van Standard. Verjans stond vier seizoenen lang aan de zijde van Jean Kindermans en trainde de U17. 

Hij laat zijn ploeg nu achter in de bekwame handen van René Peeters om ze richting kampioenentitel te leiden. 

Het was Daniel Van Buyten die Verjans er absoluut opnieuw bij wou en aandrong op zijn komst. Herman Van Holsbeeck had Verjans graag bij paars-wit gehouden, maar na onderhandeling liet hij zijn trainer gaan. Verjans tekende maandag zijn nieuwe contract bij Standard Luik.

Verjans blikt tevreden terug op zijn vertrek bij Anderlecht dat in alle schoonheid verliep: "Chapeau en bedankt aan Anderlecht, het zijn echte heren in hun onderhandelingen. Ik heb hier een fantastiche tijd beleefd."

Waarom dan vertrekken?

"Ik heb mijn hart gevolgd voor deze moeilijke beslissing, Van Buyten is iemand die ik al heel lang bewonder. Niet alleen voor zijn carrière maar ook voor zijn principes en waarden. Zoals zijn verbondenheid met zijn papa en zijn familie, bijvoorbeed", licht Verjans zijn beslissing toe, "Hij heeft ambiteuze plannen op Sclessin. Hij heeft mij overtuigd en ik heb ja gezegd."
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.