UYL: Reacties Bourard en Vancamp

MAANDAG, 7 DECEMBER 2015, 19:36 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS De twee doelpuntenmakers in de UEFA Youth League wedstrijd tegen Servette FC, gaven een korte reactie aan RSCAtv, na de wedstrijd. Jorn Vancamp gaf de assist voor het doelpunt van Samy Bourard, dat de match deed kantelen. Vervolgens lag Bourard aan de basis voor de gelijkmaker van Jorn Vancamp. 

"In de eerste helft kwamen we er maar niet toe om een aanval op te bouwen, we hadden echt moeite om elkaar te vinden.  Daardoor incasseren we twee tegendoelpunten die eigenlijk niet gemaakt mogen worden. We hebben ons wel goed herpakt en maken er vlak voor rust 1-2 van. In de tweede helft hebben we ons spel gespeeld zoals het moest. We hielden de bal goed bij en vervolgens kwamen we op gelijke hoogte. Dus eind goed al goed", zegt Samy Bourard voor de micro van rscatv. 

Jorn Vancamp kon het verlossende doepunt scoren dankzij Samy Bourard die bleef druk zetten op de bal:

"De keeper van Servette had de bal en wil hem naar de centrale verdediger spelen. Maar Samy bleef goed druk zetten waardoor de keeper verrast werd en de bal voor mijn voeten kwam en ik maar hoefde binnen te tikken. Het is vooral de verdienste van Samy Bourard, die een enorme sprint ingezet heeft om de bal terug te halen waardoor ik kon scoren. Bovendien was het het doelpunt van de kwalificatie wat het altijd wat mooier maakt", aldus Jorn Vancamp. 
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.