Praet: "We misten precisie in de laatste pass"

MAANDAG, 7 DECEMBER 2015, 11:23 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Dennis Praet stond weer in de basis tegen KRC Genk en zette een goede wedstrijd neer. Helaas was het ook niet voldoende om te winnen. Ook Praet maakte dezelfde conclusie: "Het ontbrak ons aan de laatste pass."

"We kregen niet zoveel kansen maar er zat wel tempo in het spel. Alleen ontbrak het ons aan de laatste pass. Zoals op het einde van de wedstrijd, ik wou de bal voorzetten voor Sylla omdat ik niet goed stond om te scoren, spijtig genoeg zette ik te hoog voor", legt Praet uit. 

Bizot vs. Suarez

Op een bepaalde moment in de wedstrijd stopt Bizot Suarez af voor doel. Een fase die al fel besproken werd of de keeper al dan niet Suarez raakt en bijgevolg rood moet krijgen. Dennis Praet is er zeker van dat de keeper Suarez raakt: "Voor 100%, want ik heb het geluid heel goed gehoord.  Maar ik begrijp dat de scheidsrechter ook niet altijd alles kan zien. In ieder geval beginnen we stilaan de Mati van vroeger terug te zien. Ik speel graag met hem samen omdat ik met hem kan afwisselen tussen de flank en het midden. Dat brengt de tegenstander in verwarring", aldus de middenvelder.

"We moeten ons nu concentreren op Qarabag, waar we het zonder Steven Defour moeten stellen. Maar er zijn andere die hem kunnen vervangen. Nu eerst afwachten of Leander Dendoncker terug fit is tegen donderdag", besluit Praet.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.