Kara: "We moeten winnen tegen Qarabag!"

MAANDAG, 7 DECEMBER 2015, 11:06 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Kara Mbodj keerde gisteren voor het eerst terug naar zijn ex-club en werd getrakteerd op verschillende fluitconcerten. Dat hield hem evenwel niet tegen om een topprestatie neer te zetten in de defensie.

 "We zijn allemaal teleurgesteld want we gingen er met volle moed tegenaan om met de drie punten terug naar Brussel te keren. Maar het ontbrak ons aan precisie in de laatste pass. We hebben de coah niet nodig om zelfkritisch te zijn. We weten zelf goed genoeg waar het misliep. De komende week is van belang voor ons. We moeten donderdag winnen van Qarabag, voor minder gaan we niet", aldus de verdediger. 

Steven Defour

"Steven Defour is een belangrijke speler voor ons, maar we hebben alternatieven. Guillaume kan gerust zijn plaats innemen. Toen ik in Noorwegen speelde, heb ik ook op het middenveld gespeeld. Daar zagen ze geen verdediger in mij, waardoor ik daar drie jaar verspeeld heb. Dus ja, ik kan op het middenveld spelen, maar gemakkelijk zou het niet zijn. Ik heb die automatismen niet meer en in de verdediging spelen is toch wel helemaal anders", gaat Mbodj verder.
 

"Het is logisch dat de Genk fans mij uitfluiten, je kan moeillijk verwachten dat ze mij gaan aanmoedigen. Per slot van rekening heb ik hen verlaten om bij de vijand te gaan spelen. Maar ik kreeg toch wel ook positieve steunberichten", aldus nog de Senegalees.



anderlecht-online forum