Anderlecht stoot door in Youth League

ZONDAG, 6 DECEMBER 2015, 16:18 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

JEUGD Anderlecht heeft zich geplaatst voor de volgende ronde van de UEFA Youth League. Nadat het de heenwedstrijd gewonnen had, speelde het vanmiddag 2-2 gelijk tegen Servette Genève. Dit ging wel niet zonder slag of stoot.

Anderlecht begon zonder Lukebakio. Zijn vervanger Mikal kreeg de eerste kans van de wedstrijd. Op het halfuur sloeg Servette echter toe via Jérémy Guillemenot. Op vier minuten tijd scoorde de 17-jarige spits twee keer. Samy Bourard milderde voor de rust nog tot 1-2. Op het uur zette Jorn Vancamp de bordjes gelijk. Het bleef 2-2, waardoor Anderlecht doorstoot naar de volgende ronde.

In de volgende ronde nemen de acht winnaars van het kampioenenspoor het op tegen de acht nummers twee uit de poulefase. Hiervoor wordt er geloot op 14 december. De winnaars van deze duels nemen het in de achtste finale op tegen de acht groepswinnaars van de poules.

Anderlecht speelde met: D'Alberto, Denayer,Faes, De Medina, Amrani (46' Foulon), Mangala, Van der Heyden, Bourard, Mikal (65' Bernier), Vancamp, Azevedo (90+1' Silinou)
 



anderlecht-online forum