Selectie UYL: geen Lukebakio

ZONDAG, 6 DECEMBER 2015, 11:08 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

JEUGD Vandaag speelt niet alleen de eerste ploeg, ook de U19 moet aan de bak. In de Youth League ontvangen zij Servette Genève. In de selectie voor deze partij vinden we geen Dodi Lukebakio terug.

Lukebakio was woensdag in de heenwedstrijd nog goed voor een knap doelpunt. Een treffer die paars-wit een 1-2-overwinning bezorgde. Vanmiddag in Denderleeuw moeten de U19 het zonder hem doen. De afwezigheid in de selectie voor deze partij doet vermoeden dat Besnik Hasi hem in de vooravond meeneemt naar Genk voor de competitiewedstrijd van de A-ploeg.

Anderlecht ontvangt Servette in het Van Roy-stadion in Denderleeuw. De aftrap is om 14 uur. Abonnees mogen gratis binnen, wie geen abonnement heeft, betaalt 5 euro.

Selectie: Ademoglu, Amrani, Azevedo, Bernier, Bourard, D'Alberto, De Medina, Denayer, Faes, Foulon, Mangala, Meddour, Mikal, Mombaerts, Morias, Petit, Sampaoli, Silinou, Vancamp, Van der Heyden



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.