UYL: Anderlecht gaat winnen bij Servette

WOENSDAG, 2 DECEMBER 2015, 13:54 - Garrincha

JEUGD Anderlecht heeft een prima uitgangspositie veroverd in de heenwedstrijd van de tweede ronde van de Youth League. In Zwitersland won het met 1-2 van Servette Genève. Nathan De Medina en Dodi Lukebakio scoorden.

90+5':Einde wedstrijd

90+2':Gele kaart Gilles Denayer.

88':Samy Bourard gaat naar de kant. Alper Ademoglu mag de laatste minuten volmaken.

81':Ook Wout Faes loopt tegen een gele kaart aan.

72':De eerste gele kaart van de partij is voor Nathan De Medina.

70':Ook Nelson Azevedo mag gaan rusten. Frank Mikal neemt zijn plaats in. Servette heeft al drie keer gewisseld.

65':Een eerste wissel bij Anderlecht. Tony Amrani ruimt plaats voor DaamFoulon.

56' 1-2 Anderlecht! De doelpunten volgen elkaar in sneltempo op. Dodi Lukebakio brengt Anderlecht weer op voorsprong. De snelle aanvaller krijgt de bal op de rechterflank. Dribbelt enkele tegenstanders, komt naar binnen en schiet van net buiten de zestien meter hard over de grond voorbij de Zwiterse doelman.

53': 1-1 Servette.Anderlecht kan maar kort genieten van de voorsprong. Bruno Caslei brengt Servette op gelijke hoogte.

49': 0-1 Anderlecht
! Nathan De Medina scoort uit een hoekschop van Azevedo. De bal wordt doorgekopt en komt voor de voet van De Medina. Die twijfelt niet en knalt het leer tegen de touwen.

46’: De tweede helft is begonnen zonder wissels.

Rust:We gaan rusten zonder doelpunten. Elke ploeg ondernam twee doelpogingen, maar enkel Anderlecht kreeg een bal tussen de palen.

30':Nog steeds geen doelpunten, maar wel een eerste schot tussen de palen. Het komt van Nelson Azevedo. Anderlecht heeft wel veel overtredingen nodig. Het beging er al veertien tegenover amper één voor Servette. Zeven van deze overtredingen staan op naam van Tony Amrani.

15':Een moeilijk wedstrijdbegin voor Anderlecht, dat heel wat overtredingen begaat. Na tien minuten is er een eerste doelpoging van de bezoekers, maar Van Camp krijgt de bal niet tussen de palen.

Anderlecht start met: D'Alberto, Denayer, De Medina, Faes, Amrani, Mangala, Van der Heyden, Bourard, Lukebakio, Vancamp, Azevedo
Invallers: Mombaerts, Foulon, Ademoglu, Sampaoli, Mikal, Petit, Bernier