Peeters: "Servette is stevige ploeg"

WOENSDAG, 2 DECEMBER 2015, 13:12 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

JEUGD - INTERVIEWS Over iets minder dan een uur beginnen de U19 aan hun wedstrijd in de Youth League tegen Servette Genève. Coach René Peeters heeft zijn jongens goed voorbereid. "Servette is andere koek dan Brann in de vorige ronde."

“Servette is een stevige ploeg die vooral uitgaat van een heel goede organisatie”, blikt Peeters vooruit op RSCA.tv. “Twee à drie spelers steken er bovenuit, maar ik denk dat hun sterk punt vooral het collectief zal zijn.”

“Ik zag de terugwedstrijd van hun partij tegen Villareal in de eerste ronde en toen waren de Spanjaarden wel de betere ploeg. Ik zag ook de heenwedstrijd op video. Het feit dat ze Villareal konden uitschakelen, toont aan dat ze over kwaliteiten beschikken.”

In de vorige ronde schakelde Anderlecht Brann uit Noorwegen uit. 5-0 werd het thuis. “Servette is Brann niet”, aldus Peeters. “Er wacht ons een tegenstander die moeilijk te ontwrichten zal zijn. We zullen goed moeten zijn om door te stoten.”

“We moeten voetballen in de stijl van het huis. Dat wil zeggen goed aan de bal, goed in de passing en hopen dat onze spelers die een individuele actie in huis hebben die ook kunnen maken. Zo moeten we proberen het Zwitsers blok te ontwrichten. Als we hen kunnen uitschakelen, wachten ons de duels met rechtstreekse uitschakeling. Dan kan alles gebeuren.”



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.