Marin: "Dit is een overwinning voor Mati"

DINSDAG, 1 DECEMBER 2015, 08:01 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Matias Suarez trok indertijd naar Barcelona bij dokter Ramon Cugat voor zijn knie. De rechterhand van dokter Cugat, Miki Marin kreeg zondag een telefoontje van een gelukkige Suarez. "Dit is een overwinning voor hem. En voor hem alleen", zegt Marin.

Volgens Marin is Suarez zijn knie ook helemaal genezen: "Toen Mati tijdens de interlandbreak op bezoek kwam hebben we vastgesteld dat er stabiliteit is in zijn knie. Medisch gezien is hij dus honderd procent fit. De spieren rond zijn knie zijn heel krachtig geworden."

"Doelpunt goed voor vertrouwen"

Anderlecht was niet zo opgezet met het feit dat Suarez naar Barcelona trok voor zijn knie, maar dat hield de Spaanse dokters niet tegen om hem te behandelen: "Wij zagen een speler die echt beter wou worden en dat was voor ons het belangrijkste. Op zijn leeftijd kon het niet zijn dat je als speler al kapot gespeeld of opgebrand was."

"Hij had dat doelpunt echt nodig voor zijn vertrouwen. Hij heeft mij zondag gebeld en was heel gelukkig. Logisch, want ene spits leeft van doelpunten. Nu dat vertrouwen terug is zal hij nog veel scoren in de komende weken; Daar ben ik zeker van", besluit Marin.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.