Anderlecht ziet kansen op WK-topschutter stijgen

DINSDAG, 1 DECEMBER 2015, 07:27 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Victor Osimhen, met tien doelpunten topschutter op het WK voor U17, zou mogelijk toch naar Anderlecht komen. De spits is in zee gegaan met een Belgisch makelaarsbureau en dat probeert hem te overtuigen dat België de ideale tussenstap is.

Twee weken geleden schreven we al dat Anderlecht interesse toonde in Osimhen, maar dat hij te duur was (lees hier). De 17-jarige aanvaller, die momenteel nog in eigen land speelt, moest toen drie miljoen euro kosten. Heel wat makelaars probeerden hem te strikken en beloofden hem een gouden toekomst.

Osimhen koos voor een Belgisch makelaarsbureau dat hem vergelijkt met Romelu Lukaku en hem een gelijkaardige toekomst voorspelt. Het probeert Osimhen te overtuigen niet meteen voor een topclub te kiezen,maar eerst een tussenstap te zetten in België. Anderlecht, maar ook Club Brugge, is kandidaat.

Volgens de Nigeriaanse krant The Union wil paars-wit in januari een fikse inspanning doen om de goalgetter aan te trekken. Het is echter afwachten of het de spits weet te overtuigen om Brussel te verkiezen boven Liverpool, Chelsea, Arsenal of Wolfsburg.



anderlecht-online forum