Hasi: "Ik ben zes of zeven kilo bijgekomen"

MAANDAG, 29 SEPTEMBER 2008, 00:53 - Junior
Anderlecht-Online No Image Found

Besnik Hasi bracht zondag een bezoekje aan Frank Raes en zijn gasten in Studio 1. Het gesprek ging voornamelijk over de verloren topper tegen Standard en over hoe Hasi zich voelt in zijn nieuwe rol.


"Ik speel niet meer mee op training. Daardoor ben ik zes of zeven kilo bijgekomen. Ik was van plan om bij een provinciale club te gaan voetballen, maar dat was niet te combineren. Ik moet wel dringend wat meer aan sport gaan doen. Door de Europese uitschakeling heb ik het minder druk in de week, dus kan het dan misschien wel."

Het doelpunt van Silvio Proto deed Hasi plezier. "Hij is voor mij nog altijd een uitstekende doelman. Ik hoop dat hij terugkomt. Of dat als eerste of tweede keeper is, zien we dan wel."
Bart Raes, ook te gast in Studio 1, sneed daarop het onderwerp spitsen aan. "Misschien kan hij in de spits komen spelen, jullie zoeken er toch", aldus Raes. Hasi reageerde: "We hebben genoeg spitsen. Bulykin is een goede aankoop, een speler die we nog nodig zullen hebben. Hij heeft lang niet gespeeld voor hij naar ons kwam en daardoor heeft hij het wat moeilijk om het niveau op te pikken. We twijfelen er echter niet aan dat hij er komt."

De tactiek die Anderlecht tegen Standard hanteerde, werkte heel goed. "We kozen ervoor om Onyewu en Sarr heel veel aan de bal te laten. Zij doen er toch niets mee."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.