Jacobs maakt selectie voor topper bekend

DONDERDAG, 25 SEPTEMBER 2008, 18:19 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Ariël Jacobs heeft vandaag de 21 spelers bekend gemaakt op wie hij rekent om morgen Standard te verslaan. Zowel Legaer als Bulykin trainden gisteren en vandaag met de groep en zijn speelklaar.


Met 13 punten op 15 staan Anderlecht en Standard momenteel samen aan kop. Toch weigert Jacobs het belang van de wedstrijd te overschatten. "De topper is ook maar een match van drie punten. Eén van de 34 speeldagen, niet meer en niet minder", zo zei hij op de persconferentie vandaag. "We hebben deze match op dezelfde manier voorbereid als alle andere wedstrijden."

In de media wordt al enkele dagen druk gepraat over de wedstrijd. Vooral dan omdat de meeste Standard als favoriet zien en niet Anderlecht, iets wat in het verleden vaak anders was. "Of je nu favoriet bent of outsider, wat betekent dat eigenlijk? Een wedstrijd kan altijd alle kanten uit. Als de favoriet altijd zou winnen, zou het voetbal maar saai zijn."

De kern: Biglia, Boussoufa, Bruzzese, Bulykin, Chatelle, Deschacht, Gillet, Goor, Iakovenko, Juhasz, Kruiswijk, Legear, Losada, Polak, Rnic, Sare, Schollen, Van Damme, Vlcek, Wasilewski en Zitka.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.