Albert: "Suarez moet Zetterberg als voorbeeld nemen"

DINSDAG, 29 SEPTEMBER 2015, 07:48 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Matias Suarez slaagt er nog niet in om de vorm van voor zijn blessure terug te vinden en dat frustreert hem. Oud-Anderlecht-verdediger Philippe Albert gelooft echter in een terugkeer, maar beseft dat het niet evident is.

"Dat Suarez op die flesjes water trapte, was denk ik niet omdat hij boos was op Besnik Hasi om zijn wissel maar omdat hij gefrustreerd is omdat hij zijn niveau niet haalt", aldus Albert. "We moeten dat begrijpen: na twee jaar hard werken om terug te komen, stelt hij vast dat het niet loopt zoals hij wil."

"Na alles wat hij meemaakte is het zeker niet evident om weer op topniveua te raken. Ronald Vargas is daar een spijtig voorbeeld van. Iemand binnen Anderlecht moet Suarez wijzen op wat Pär Zetterberg meemaakte. Die werd tweemaal geopereerd aan de kruisbanden en had suikerziekte, maar dat weerhield hem er niet van om een grote carrière uit te bouwen. Dat moet Suarez inspireren."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.