Steegen "Dit is een duidelijk statement"

ZATERDAG, 26 SEPTEMBER 2015, 16:53 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Vrijdag stelde Anderlecht zijn "No To Rascism" actie voor, die er kwam naar aanleiding van de foto met gewiste vrouwen. Nogmaals werden er excuses aangeboden, zelfs door voorzitter Roger Vanden Stock. 

De cover van het nieuwe Matchday Program wordt gesierd door een foto van Trezeguet omringt door vrouwen: "Vrouwen die goed wisten waaraan ze meewerkten", reageert persverantwoordelijk David Steegen

"Wij zijn een multiculturele hoofdstedelijke club waarin iedereen welkom is. Iedereen kent de talrijke projecten die we op poten hebben gezet om integratie te bemoedigen en discriminatie tegen te gaan. Dit is een duidelijk statement, denk ik", aldus nog Steegen. 

Ook staatssecretatis Elke Sleurs is tevreden met hele actie: "We weten hoe belangrijk de maatschappelijke rol van een club als Anderlecht is. Ik vond het dan ook belangrijk om samen dit statement te maken. Het is een belangrijk signaal en we hopen in de toekomst nog te kunnen samenwerken met Anderlecht om zulke zaken duidelijk te maken."

 



anderlecht-online forum