Juhasz: "We willen winnen op Standard"

DINSDAG, 23 SEPTEMBER 2008, 19:03 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Roland Juhasz heeft zich ontpopt als sterkhouder en leider in de verdediging. De Hongaar blikt in Het Nieuwsblad vooruit op de topper tegen Standard en analyseert tevens de match tegen Bergen.


"Naarmate de wedstrijd vorderde begon de ploeg beter te draaien, en in de tweede helft hadden de paars-witte verdedigers nog maar weinig werk", aldus Juhasz. "Ik weet niet wat er in de eerste vijf minuten misging. Sergio van Charleroi zorgde voor problemen en we vonden daar niet meteen een oplossing voor. We kregen in een paar minuten drie tegenaanvallen te verwerken, maar daarna hebben we nog maar weinig problemen gehad. In de tweede helft hebben ze ons niet meer bedreigd."

Iedereen kijkt uit naar de match tegen Standard, heel wat spelers hebben al tegenover de pers gezegd dat Standard beter is dan Anderlecht. "We zullen vrijdagavond wel zien wie de beste is", reageert Juhasz. "In de competitie zijn de punten het belangrijkste, en we hebben momenteel evenveel punten als Standard."

"We willen winnen op Standard maar azen niet speciaal op revanche (Anderlecht verloor de Supercup van Standard, nvdr). Het is een belangrijke wedstrijd maar die van een week erna tegen Moeskroen is ook belangrijk. We gaan alleszins naar Sclessin om te winnen."



anderlecht-online forum