Hasi: "STVV is een heel linke ploeg"

VRIJDAG, 25 SEPTEMBER 2015, 18:46 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN - INTERVIEWS Zondag ontvangt Anderlecht, Sint-Truiden, de derde in de rangschikking in de Jupiler Pro League. Het is van eind augustus geleden dat Anderlecht nog eens kon winnen in de reguliere competitie,  Besnik Hasi hoopt dan ook op de drie punten. 

"STVV speelt heel compact en ze hebben veel snelheid tussen de lijnen, dus je mag hen geen ruimte geven", begon Hasi op de traditionele persbabbel twee dagen voor de wedstrijd, "Ze blijven groeien, ook buitenshuis."

"In de drie wedstrijden van de voorbije week hadden wij telkens wel kunnen winnen’, zocht de coach toch wel achter wat vertrouwen, "En dat geeft toch ook wel vertrouwen. We hebben misschien wel eens een wedstrijd nodig waarin we domineren en de drie punten pakken."

Kara en Sylla

Goed nieuws komt er van de kant van de geblesseerden, Kara Mbodj en Idrissa Sylla trainen sinds donderdag weer mee met de groep. "Maar we gaan zien of ze een reactie hebben. Blijft die uit en kunnen ze vandaag en morgen voluit meetrainen, dan komen ze in aanmerking om te spelen.

Ook Matias Suarez wordt zo goed als zeker in de basis verwacht.

 



anderlecht-online forum