Wasilewski: "Voel me nog altijd schuldig"

DINSDAG, 23 SEPTEMBER 2008, 17:58 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Marcin Wasilewski verkoos lange tijd om niet meer met de pers te praten. "Dat was vooral wegens het taalprobleem", legt de Pool uit. In Het Laatste Nieuws spreekt hij over de uitschakeling tegen BATE.


"Ik weet dat het door mij een beetje verkeerd is gegaan en voel me nog altijd schuldig", zegt Wasilewski. "Ik heb niet naar de samenvatting van Real-BATE gekeken. Ik kon gewoon niet. We hebben daar een heel grote kans laten liggen. Zelf wou ik zo goed mogelijk doen, maar het is zo slecht uitgedraaid. Daar voel ik me heel slecht bij."

Wasilewski en heel Anderlecht moet zich nu richten op de topper van vrijdag tegen Standard. "We staan voor een zware opgave. Standard was tegen Liverpool even goed als de Engelsen. Zelfs beter", weet de verdediger. "Maar Anderlecht mag niet twijfelen, ook al hebben we veel geblesseerden. De anderen moeten er klaar voor zijn. We moeten gaan voor de drie punten. Ik wil Anderlecht er bovenop helpen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.