Anderlecht door het oog van de naald tegen Spouwen - Mopertingen

DONDERDAG, 24 SEPTEMBER 2015, 11:06 - emjomi

WEDSTRIJDEN Anderlecht kwalificeerde zich voor de volgende ronde in de Beker van België. Paars-wit had het moeilijk tegen Spouwen-Mopertingen en even zag het ernaar uit dat er verleningen aan te pas kwamen. In minuut 91' bracht Leander Dendoncker, paars-wit toch op voorsprong, in minuut 93' volgde Suarez zijn voorbeeld.

Verslag:

8' : Schot op doel van Gillet, maar zijn schot verdwijnt naast de paal.

10' : Poging van Youri Tielemans, maar de doelman van Spouwen Mopertingen pakt de bal.

12' : Grote kans voor zowel Dendoncker als voor Moussa Diallo. Geen van beiden treft raak.

17' : Doelman van Spouwen- Mopertingen, Patrick Coenen, houdt zowel Andy Kawaya als Aaron Leya Iseka van een doelpunt.

46' :Bij de start van de tweede helft worden Imoh Ezekiel en Aaron Leya Iseka vervangen door Matias Suarez en Stefano Okaka.

58' : Stefano Okaka krijgt de kans om de score te openen, maar Patrick Coenen staat sterk te keepen.

65' : Na een fout op Bram Nuytinck in de zestien, krijgt  Anderlecht een penalty toegekend. Tielemans zet deze feilloos om.

69' : Matias Suarez zijn schot verdwijnt boven doel.

74' : Moussa Diallo maakt gelijk, verbazing alom in het Astridpark 1-1 !!

79' : David Timmermans baant zich een weg in de grote rechthoek maar wordt neergehaald.

84' : Patrick Coenen houdt zowel Matias Suarez als Stefano Okaka van een doelpunt.

89' : Na een mooie combinatie met Stefano Okaka bevrijdt Leander Dendoncker Anderlecht: 2-1 !

91' : Stefano Okaka, speelt Matias Suarez mooi vrij, waardoor de Argentijn er 3-1 kan van maken.

Score: 3-1
Goal(s): 65' Tielemans 1-0, 74' Moussa Diallo 1-1, 89' Dendoncker 2-1, 91' Suarez 3-1

Anderlecht:Roef, Dendoncker, Nuytinck, Gillet, Heylen, Tielemans, Conte, Acheampong, Leya Iseka (46' Okaka), Ezekiel (46' Suarez), Kawaya (82' Najar)
Spouwen-Mopertingen:Patrick Coenen, Muhammed Velagic, Edwin Wang, Didier Haenen, Reinder Berger, Ben L'Ortye, Martijn Dingenen, Pieter-Jan Van Oudenhove, Nicolas Mombaerts, Moussa Diallo, David Timmermans

Geel: Kawaya, Voorjans

Scheidsrechter: Christophe Delacour
Stadion: Constant Vanden Stock Stadion