Hasi: "Sommige hebben hun kans niet gegrepen"

DONDERDAG, 24 SEPTEMBER 2015, 07:51 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN - INTERVIEWS Dat Besnik Hasi niet blij was gisteren, is een understatement. Hij had de jongeren de kans gegeven, maar die bedankten hem met een ondermaatste prestatie. Ze hadden zelfs een strapschop nodig om een voorsprong te komen.

"Het is schandalig dat we tegen een vierdeklasser op voorsprong moeten komen via een strapschop, maar ik ga mijn spelers hier niet attaqueren", reageerde Hasi na de wedstrijd.
"Onze spelers verdienen veel geld. Dat het dan bij de rust nog 0-0 staat is echt niet normaal. Ik wou Okaka en Suarez laten rusten, maar ik zag mij genoodzaakt om ze in brengen. De jongens die ik een kans heb gegeven hebben ze simpelweg niet gegrepen."

Dat wil niet zeggen dat ze geen kans meer zullen krijgen, voegde Hasi er aan toe: "De beste spelers op het veld waren de normale basisspelers. Maar de jongeren zullen wel nog kansen krijgen. Het is altijd wat moeilijker voor hen als je allemaal samen in een ploeg wordt gedropt. Het zal wel beter gaan als ze één voor één hun kans krijgen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.