Hasi: "Iedere speler moet wedstrijd serieus nemen"

DINSDAG, 22 SEPTEMBER 2015, 19:18 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN - INTERVIEWS Besnik Hasi gaf deze namiddag een persconferentie naar aanleiding van de wedstrijd tegen Spouwen-Mopertingen. De coach, zoals reeds gezegd, spelers de kans geven die nog niet veel gespeeld hebben om hen te belonen voor hun harde werk. 

"Het is het ideale moment om speelgelegendheid te geven aan spelers die al hard gewerkt hebben. Maar we houden ook enkele basisspelers in de ploeg. Want ik heb niet genoeg spelers om iedereen te vervangen. Maar ja, we gaan enkele veranderingen doorvoeren", zei Hasi, "Te beginnen in doel waar Davy Roef onder de lat komt."

Wedstrijd serieus nemen

Het is niet omdat Anderlecht tegen een vierdeklasser speelt dat de wedstrijd niet serieus wordt genomen. Hasi zelf zou dat al misplaatst vinden. "We hebben hier ooit verloren tegen Rupel Boom, een derderklasser, met 1-2. De match duurt 90 minuten, dus we mogen zeker niemand onderschatten."

"Ik heb met de spelers gesproken, en gezegd dat ze deze wedstrijd heel serieus moeten nemen. We zijn Spouwen-Mopertingen ook gaan scouten. De ploeg krijgt ook nog video's te zien van de tegenstander. Ik wil absloluut dat ze hier met de juiste mentaliteit aan beginnen."

Aaron Leya Iseka en Trezeguet

Het is duidelijk dat Aaron Leya Iseka morgen zijn kans krijgt van Hasi: "Ik hoop dat hij morgen kan bevestigen, maar we willen onze jonge gasten tijd geven."

Over Mahmoud 'Trezeguet' Hassan was Hasi minder duidelijk: "We zien wel tijdens de match. Morgen kan hij in de tweede helft ritme opdoen. Maar hij is hier pas en we hebben nog andere jongens."

Onvermijdelijk kwam ook de hele heisa ter sprake over de bewerkte foto: "Ik denk wel dat hij zijn les geleerd heeft", zei Hasi, "Die jongen heeft niets tegen de vrouwen, ik ben zelfs zeker dat hij de vrouwen graat ziet", voegde de coach er met de knipoog aan toe. 

 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.