Gelijkheidsinstituut sluit dossier-Trezeguet

MAANDAG, 21 SEPTEMBER 2015, 15:32 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Er was de voorbije week heel wat te doen omtrent de foto met de weggewiste vrouwen van Mahmoud Hassan. Er liepen verscheidenen klachten binnen bij het Instituut voor Gelijkheid van Vrouwen en Mannen. Dat heeft nu beslist om het hele dossier af te sluiten.

"Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen en RSC Anderlecht zijn tevreden dat de speler zich voor het incident heeft geëxcuseerd", zo meldt het Instituut. "Het Instituut en RSC Anderlecht zijn er echter van overtuigd dat de voetballer niet de intentie had om opzettelijk vrouwen te kwetsen. Zowel het Instituut, RSC Anderlecht als de vrouw die de klacht indiende aanvaarden de excuses van de voetballer en wensen het incident hiermee af te sluiten."

Eerder vandaag zat Anderlecht samen met Darya Safai. Deze Iraanse tandarts diende ook een klacht in naar aanleiding van de foto. Safai en paars-wit willen samen kijken hoe ze de gelijkheid van vrouwen kunnen stimuleren.
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.