Uitslagen Europese tegenstanders

MAANDAG, 21 SEPTEMBER 2015, 13:13 - Garrincha

WEDSTRIJDEN Na de Europese midweekspeeldag verspeelde Anderlecht dit weekend punten bij Charleroi. Hoe deden de andere clubs uit Groep J uit de Europa League het?

Kapaz - Qarabag 2-3

Na de nederlaag bij Tottenham moest Qarabag dit weekend op bezoek bij Kapaz. Diniyev bracht Qarabag op voorsprong vanaf de strafschopstip. Via Armenteros, met zijn tweede doelpunt in evenveel wedstrijden, en Mämmädov, ook op strafschop, liep Qarabag na de rust uit tot 1-3. In blessuretijd milderde Kapaz tot 2-3. Qarabag leidt in Azerbeidzjan met 13 op 15.

Qarabag speelde met: Huseynov, Yunuszada, Agolli, Qurbanov, El Jadeyaoui, Mammadov, Tagıyev (57’ Richard), Mustafayev, Diniyev (81’ Reynaldo), Poepon (46’ Armenteros).

Tottenham - Crystal Palace 1-0

Nadat Tottenham in zijn eerste vier competitiewedstrijden niet kon winnen, deed het dit nu voor de tweede keer op rij. De Koreaan Heung-Min Son, donderdag ook twee keer trefzeker tegen Qarabag, scoorde het enige doelpunt tegen Crystal Palace. Tottenham staat nu gedeeld zesde.

Tottenham speelde met: Lloris, Walker, Vertonghen, Alderweireld, Davies, Dier, Alli, Lamela (87' Carroll), Son (79' Njie), Chadli (66' Eriksen), Kane.

Monaco - Lorient 2-3

Nadat het in Brussel in de slotfase een punt behaalde, ging Monaco thuis met 2-3 onderuit tegen Lorient. De bezoekers liepen na amper 18 minuten uit tot 0-2. Touré en Lemar hingen de bordjes weer gelijk. Een kwartier na de rust stelde Lorient de zege veilig. Met acht punten uit zes duels staat Monaco in de buik van het klassement.

Monaco speelde met: Subasic, Coentrao, Carvalho, Raggi, Fabinho, Lemar, Touré (79' Boschilia), Moutinho, Lopes (37' Silva), Carillo, El Shaarawy (69' Cavaleiro)