Voorbeschouwing: Charleroi - RSC Anderlecht

ZONDAG, 20 SEPTEMBER 2015, 12:35 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN In het kader van de achtste speeldag van de Jupiler Pro League, verplaatst Anderlecht zich naar Charleroi. Mambourg is al langer het zwarte beest van paars-wit, vorig seizoen zette het er nog zijn slechtse prestatie neer. Kan paars-wit deze keer wel een vuist maken tegen de Carolo's? 

Besnik Hasi kan nog steeds geen beroep doen op Oswal Alvarez, Mbodj Kara, Liam Bossin, Nathan De Medina en Idrissa Sylla die out zijn door blessure. Steven Defour is onzeker maar wordt mogelijk wel opgelapt voor de wedstrijd van vanavond. 

Leander Dendoncker vervangt hoogstwaarschijnlijk opnieuw Kara in de defensie. Guillaume Gillet en Imoh Ezekiel worden aan de aftrap verwacht. Deze laatste in de plaats van Matias Suarez die nog geen drie wedstrijden per week aankan. 

Charleroi van zijn kant moet het zonder Tainmont, Ferber en Francois doen, die geblesseerd zijn. Ndongala is geschorst en wordt vervangen door Stevance op de rechterflank. De Carolo's zagen afgelopen mercato hun goudhaantje Neeskens Kebano naar Genk vertrekken. Verwacht wordt dat Charleroi met een 4-5-1 zal aantreden met Perbet als enige spits. 
 

Aftrap: 18u
Stadion: Stade du Pays de Charleroi
Scheidsrechter: Serge Gumienny

: : : CHARLEROI : : :

Mogelijke opstelling:
Invallers: Mandanda, Dessoleil, Zajkov, Boulenger, Geraerts, Mata, Galvez Lopez, Pollet, Baume

Geblesseerd:
Geschorst: Ndongala
Gevaar voor gele schorsing: Geen

: : : ANDERLECHT : : :

Mogelijke opstelling: Proto, Najar, Dendoncker, Deschacht, Obradovic,Gillet , Tielemans, Defour ?, Praet, Okaka, Ezekiel
Invallers:

Geblesseerd: Alvarez, Kara, Bossin, De Medina, Sylla
Geschorst: Geen
Gevaar voor gele schorsing: Geen

Vorige jaren:
2014-2015: 0-1
2014-2015: 3-1
2013-2014: 2-1
2012-2013: 2-0
2010-2011: 0-0
>>Resultatenhistoriek

Prognose gebaseerd op de laatste 5 jaar:
Winst: 20%
Verlies: 60%
Gelijk: 20%

Prognose gebaseerd op alle resultaten:
Winst: 45.1%
Verlies: 27.45%
Gelijk: 27.45%



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.