Hasi: "Totaalplaatje moet nog beter"

ZATERDAG, 19 SEPTEMBER 2015, 08:55 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN - INTERVIEWS Besnik Hasi was tevreden met wat zijn ploeg liet zien tegen Monaco. De coach is tevreden met de vooruitgang die zijn ploeg maakt, maar het voetbal moet nog beter om het totaalplaatsje perfect te maken.

"De manier waarop we als blok speelden was heel positief", zegt de coach. "Dankzij de lopende mensen hebben we ook gescoord. We hebben Monaco ver van onze goal gehouden. Alleen spijtig dat de organisatie niet bleef en we op het einde kansen weggaven."

Meer efficiëntie

Veel kon Anderlecht nog niet scoren, een werkpunt voor paars-wit: "Okaka is iemand die de bal kan bijhouden, dat is zeer belangrijk. Hij geeft de anderen tijd om op te rukken, zoals Gillet dat deed tegen Monaco. Andere spelers moeten dat ook doen. Suarez heeft alleen nog dat ene goaltje nodig om vertrouwen op te doen."

"We moeten meer volk in de zestienmeter hebben. Nu Tielemans hoger speelt, is dat nog een werkpunt bij hem. Bij Gillet en Dendoncker is daar meer gevoel voor, maar Youri moet die stap nog zetten", aldus Hasi. 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.