Hasi: "Ezekiel is klaar om te starten"

ZATERDAG, 19 SEPTEMBER 2015, 08:37 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN - INTERVIEWS Imoh Ezekiel heeft nog niet veel speelkansen gekregen bij Anderlecht. Daar lijkt zondag verandering in te komen. Matias Suarez krijgt rust, omdat drie wedstrijden op één week nog teveel is voor de Argentijn. 

Ezekiel miste dé winning goal tegen Monaco, wat niet goed is voor zijn vertrouwen. De laatste keer dat hij in de basis starte was tegen Oostende, waar hij mee ten onder ging met de rest. Het is dus nodig dat hij vertrouwen opdoet en het ziet ernaar uit dat hij daar zondag de kans toe krijgt. Ezekiel heeft intussen zijn conditionele achterstand weggewerkt: "Hij heeft de voorbije weken goed gewerkt en is klaar om te starten", laat Hasi weten.

Andere positie

Hasi heeft een plan met de Afrikaan en wil hem op de flanken posteren: "HIj heeft heel zijn leven centraal gespeeld, meestal met twee spitsen. Ik stel mij de vraag of hij ook links of rechts op de flank kan spelen. Hij kan een bal bijhouden, hij zal hier zeker nog kansen krijgen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.