Hasi: "Charleroi blijft een moeilijke verplaatsing"

VRIJDAG, 18 SEPTEMBER 2015, 15:48 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN - INTERVIEWS Komende zondag is Anderlecht te gast op Mambourg. Besnik Hasi blikt tijdens de persconferentie vooruit op de wedstrijd van zondag. "Het is belangrijk om de knop om te draaien na Monaco", aldus de coach.

Vandaag heerste er nog ontgoocheling op Neerpede, dat geeft ook Besnik Hasi toe. Maar vanaf nu moeten alle pijlen op de wedstrijd van zondag gericht worden. "Vorig jaar speelden we op Charleroi de slechtste wedstrijd van het seizoen", zegt Hasi, "Toen was het excuus dat de spelers met Galatasaray in het hoofd zaten. Nu is de Europese wedstrijd al achter de rug, dus dat excuus gaat nu niet meer op."

"We moeten met een topmentaliteit vertrekken naar Charleroi. We mogen niet kijken naar de spelers die weg zijn bij Charleroi of de geblesseerden, de verplaatsing naar Mambourg is altijd moeilijk. We moeten ons puntenverlies tegen Genk goedmaken. Ik ga nu eerst kijken welke spelers ik kan opstellen, er zijn er nog een paar geblesseerd en andere krijgen rust", aldus nog de coach.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.