Hasi: "We hadden het eerder moeten afmaken"

VRIJDAG, 18 SEPTEMBER 2015, 08:37 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN - INTERVIEWS Besnik Hasi geeft toe dat zijn ploeg de kansen om het af te maken, heeft laten liggen. Ondanks het puntenverlies is de coach blij met de prestatie van zijn ploeg.

"Als je terugkijkt naar de hele wedstrijd, is het heel spjitig dat we de drie punten niet gepakt hebben. Maar als je er zo dichtbij bent, dan moet je het ook afmaken", is Hasi eerlijk, "De manier waarop we die goal gepakt hebben zegt veel. We staat dichtbij, maar komen toch te laat. En bij de rebound reageren we niet. Even later dezelfde situatie aan de overkant, maar daar gooien twee verdedigers zich voor de trap van Praet. Daaraan alleen zie je dat Monaco meer ervaring heeft bij zo een situaties."

Okaka

Stefano Okaka was alom tegenwoordig op het veld en speelde een sterke wedstrijd, dat zag ook Hasi: "Hij held de bal altijd goed bij. De scheidsrechters zien de fouten niet, en dat zijn er veel, die op hem gemaakt worden omdat hij groot en sterk is. Okaka biedt anderen de kans om te scoren. Ook Praet deed het goed, hij kwam veel in de zestienmeter."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.