Proto: "Echt doodzonde"

VRIJDAG, 18 SEPTEMBER 2015, 08:02 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN - INTERVIEWS Silvio Proto stond weer sterk te keepen. De Anderlecht-goalie zag zichzelf bijna de save van de match maken, maar de rebound ging toch nog binnen. "Echt doodzonde", reageert Proto op de late tegengoal.

Een opeenstapeling van kleine foutjes nekte Anderlecht in de slotfase: "De hele avond gaven we amper kansen weg en dan werden we een paar minuten voor tijd toch afgestraft voor een opeenstapeling van kleine foutjes. In eerste instantie zat ik nog bij de bal, maar de rebound ging binnen, jammer genoeg."

Proto beseft dat Anderlecht de kans om het af te maken liet liggen: "We hadden er aan de overkant natuurlijk ook eentje meer kunnen scoren. Daar zijn kansen voor geweest, zelfs toen het al 1-1 stond. Dat we een haast zekere driepunter terug in de slotfase laten liggen, is een behoorlijke tik."

"Conclusie: we zijn ontgoocheld over het resultaat, maar we kunnen tevreden terugblikken. Ik zag een sterk en prima georganiseerd Anderlecht. Deze ploeg heeft al stappen voorwaarts gezet in vergelijking met het begin van het seizoen", aldus Proto.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.