"Ezekiel klaagt niet, hij blijft werken"

WOENSDAG, 16 SEPTEMBER 2015, 14:04 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Zijn transfer had heel wat voeten in de aarde, maar na anderhalve maand is Imoh Ezekiel er nog steeds niet in geslaagd een basisplaats te veroveren. “Maar hij blijft werken om de coach te overtuigen”, zegt zijn manager.

“Imoh voelt zich goed, maar het zou nog beter zijn mocht hij spelen”, zegt zijn manager Michel Sagesse. “Het is echter de coach die kiest. Meneer Hasi zal zijn redenen hebben. Imoh klaagt echter niet. Hij is een prof en blijft werken.  Tijdens zijn invalbeurten liet hij zien klaar te zijn. Als hij in de ploeg komt, zal hij alles doen om er niet opnieuw uit te gaan.”
 
Saliu Popoola van tweedeklasser Seraing is een goede vriend van Ezekiel. “Volgens mij is zijn seizoensbegin moeilijk omdat hij de voorbereiding niet meemaakte bij Anderlecht. Door zijn Standard-verleden is het Anderlecht-publiek misschien ook veeleisender bij hem dan bij andere spelers. Maar hij zal sterker terugkeren.”
 
Dat Standard-verleden is volgens Sagesse nog steeds een probleem voor een deel van de Anderlecht-aanhang. “Een deel van het publiek fluit wanneer hij invalt, maar daar schenkt Imoh geen aandacht aan. Het feit dat hij ooit voor Standard speelde wil niet zeggen dat hij het Anderlecht-publiek niet voor zich kan winnen. Wanneer hij speelt en scoort, zal alles vergeten zijn. Er zijn trouwens ook fans die applaudisseren. Laat ons dus zeker niet veralgemenen.”



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.