Hasi : “We scoren te weinig”

WOENSDAG, 16 SEPTEMBER 2015, 09:27 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Morgen opent Anderlecht zijn Europese campagne. Met AS Monaco krijgt het meteen een mooie affiche voorgeschoteld. “Monaco is Champions League-niveau, maar dat is geen erg. Wij zijn dit ook”, zegt Besnik Hasi.

“Tegen Genk hebben we getoond wat we waard zijn. We hebben ons voetbal teruggevonden. Ons spel is goed, maar we scoren nog te weinig”, aldus Hasi.
 
Vorig seizoen had Anderlecht met Mitrovic een echte killer in de zestien lopen. Stefano Okaka is een ander type. “Hij komt meer de bal vragen, maar dat brengt met zich mee dat hij soms te laat voor doel is. Daarom vraag ik Youri Tielemans en Steven Defour ook  om hoger te spelen en te infiltreren.”
 
“Benieuwd naar Carrillo”
 
Moeilijk scoren of niet, Hasi start morgen met ambitie. “Het is belangrijk om onze eerste wedstrijd te winnen. Monaco is een sterke ploeg, ik zag hen twee keer bezig tegen Valencia.”
 
“Er zijn inderdaad heel wat vedetten vertrokken deze zomer, maar ze haalden onder meer Guido Carrillo, de spits die wij graag wilden. Ik ben benieuwd hoe hij het zal doen tegen ons. Ik weet ook niet hoe Monaco de afwezigheid van Moutinho en Toulalan zal opvangen. Dat zijn belangrijke spelers want ze bepalen het tempo.”



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.