Van Holsbeeck : "Als hij het verdient, mag hij spelen met beloften"

ZATERDAG, 12 SEPTEMBER 2015, 08:00 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS De voorbije weken werd al eens gesuggereerd dat Anthony Vanden Borre misschien terug bij de A-kern kon aansluiten. Herman Van Holsbeeck is daar niet zo voor te vinden. Voor hem mag het Zwitserse Sion in januari terug aankloppen .

Vanden Borre zou zich als modelprof gedragen bij de beloften: "Maar dat wil niet zeggen dat hij kan terugkeren naar de A-kern", is de manager formeel. "Als hij dat verdient, mag hij wedstrijden spelen met de beloften. Zelfs vijf minuten moet Anthony aangrijpen om zich te bewijzen. Elke misstap wordt ons gemeld."

Van Holsbeeck ziet een terugkeer niet zitten: "Voor mij zijn er maar twee mogelijkheden. Ofwel vindt Anthony een club en laat hij zijn contract zelf ontbinden, ofwel wordt hij in januari getransfereerd, ook al weten we dat we daarbij niet meer zoveel geld zullen krijgen."

"Ze moeten daar over de perfecte sociale cel beschikken", knipoogt Van Holsbeeck als het Zwitserse Sion genoemd wordt als eventueel toekomstige club voor Vanden Borre. 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.