Hasi: "Kara heeft zoveel vertrouwen"

VRIJDAG, 11 SEPTEMBER 2015, 15:14 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN - INTERVIEWS De interland break zit erop, dus tijd voor competitievoetbal. Besnik Hasi was tevreden met de pauze, Voor Dennis Praet is met veel vertrouwen teruggekomen van bij de nationale beloften.

"Dat deed hem deugd", zegt Hasi over de selectie van Dennis Praet bij de nationale beloften, "En hij was ook kapitein van de ploeg, dat is belangrijk voor hem. Want hij wil die verantwoordelijkheid. Stilaan groeit hij naar zijn beste vorm toe."

Imoh Ezekiel

Imoh Ezekiel mocht al enkele minuten spelen, maar ook hij maakt vorderingen volgens de coach: "Hij is op de goeie weg. Zijn achterstand is bijna helemaal weggewerkt. Hij zit er kort bij. Ook Defour, die voor het eerst in drie jaar een volledige voorbereiding afwerkte, is op weg naar zijn beste vorm. Net als Tielemans."

Kara Mbodji

 "Die jongen heeft zoveel vertrouwen. Het is een persoonlijkhei", zegt Hasi over Kara Mbodj: " Misschien was het niet slecht dat zijn eerste wedstrijd op Oostende niet goed was. Daardoor moest hij de dingen anders gaan bekijken. Het is nog altijd een verschil om bij Anderlecht te spelen."



anderlecht-online forum