Jeugdploegen houden doelpuntenkermis tegen Oostende

DONDERDAG, 3 SEPTEMBER 2015, 07:57 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

JEUGD Het voorbije weekend stonden er voor de jeugdploegen van Anderlecht wedstrijden tegen KV Oostende op het programma. Op de U19 na, won Anderlecht alle duels met een erg duidelijk verschil.

Uitslagen

U19 : Oostende - Anderlecht: 1-1
U17 : Oostende - Anderlecht: 0-5
U16 : Anderlecht - Oostende: 4-0
U15 : Anderlecht - Oostende: 10-1
U14 : Oostende - Anderlecht: 0-5
U13 : Oostende - Anderlecht: 0-7

U15 : Anderlecht - Oostende: 10-1

Met drie overwinningen in evenveel wedstrijden zijn de U15 sterk aan de competitie begonnen. In deze drie partijden scoorden ze maar liefst 23 doelpunten. Met een 10-1-overwinning tegen Oostende lijkt Anderlecht klaar voor de confrontatie met Club Brugge komend weekend. Evangelos Patoulidis was met vier doelpunten wederom de grote man bij paars-wit. Hij scoorde vier van de eerst vijf doelpunten. Voor de rust had Anderlecht er al acht tegen de netten.

Opstelling: Alavoine, Masscho, Polizzi, Raskin, Devriendt (45' Van Keilegom), Verschaeren, Michez, Koshi (40' Lissens), Ya Yie Mpie (30' Suray'), Patoulidis, Luvovadio (30' Hendrickx)

Doelpunten: Patoulidis (4), Ya Yie Mpie (2), Raskin, Hendrickx, Michez, Luvovadio

U16 : Anderlecht - Oostende: 4-0

Bakkali opende de score halfweg de eerste helft na een voorzet van Kyere. De Oostendse doelman zorgde ervoor dat het lang bij dit ene doelpunt bleef, pas na de zeventigste minuut kon Anderlecht de score uitdiepen. Op acht minuten tijd scoorde het nog drie keer. De Grave en Kyere moesten geblesseerd het veld verlaten.

Opstelling: Delanghe, Reka, Guldix (45' Patoulidis), Stevens, Lutonda, Doore, De Grave (20' Bakkali), Evenepoel, Mayanga, Léoni, Kyere (50' Nzita)

Doelpunten: Bakkali, Mayanga (2), Evenepoel

Graziunas, Bergiers, Coveliers en Descotte ontbraken met een blessure.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.