Superleague Formula voordelig voor Anderlecht

WOENSDAG, 3 SEPTEMBER 2008, 12:37 - Junior
Anderlecht-Online No Image Found

In de eerste races, die zaterdag gereden werden, deed Anderlecht-rijder Craig Dolby het niet schitterend. Chris Lioen, commercieel manager van Anderlecht, wijst in Sport/Voetbal Magazine op de positieve aspecten van de zaak.


"Onze deelname kan ons imago in het buitenland versterken, maar het belangrijkste is dat dit Anderlecht enkel geld kan opbrengen. Het kost ons niets. We hebben lang gezocht naar een addertje onder het gras, maar vonden er geen."

"Anderlecht geeft zijn naam in licentie aan de competitie. Die heeft een contract met Astromega, de renstal die onze wagen financiert. Het prijzengeld is voor hen, maar we krijgen wel een percentage op de voor dit project ontworpen merchandising, tv-rechten en sponsoring. Na drie of vier jaar zou de jaarlijkse winst naar de twee miljoen euro kunnen gaan. We kunnen onze broek hier niet aan scheuren. AC Milan en Liverpool doen ook mee, dat betekent toch dat zij er ook in geloven?"



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.