Van Holsbeeck: "Kunnen situatie rechtzetten"

DONDERDAG, 31 JULI 2008, 16:00 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Ook Herman Van Holsbeeck kwam nog even terug op nederlaag. "We hebben woensdagavond een klop gekregen", geeft de manager toe, "maar vandaag zijn we al opnieuw bezig met de toekomst."


"Nu moeten we de terugmatch van volgende week voorbereiden. Met het potentieel dat in onze groep zit, moeten we deze situatie nog kunnen rechtzetten. Het enige wat we nu kunnen doen, is blijven werken en alles op woensdag zetten."

Als ik sommige zaken lees, dan zou ik denken dat we al uitgeschakeld zijn. Maar dat is niet zo, de kwalificatie voor de derde voorronde wordt over twee wedstrijden afgedwongen. Ik ben ervan overtuigd dat we in Wit-Rusland kunnen gaan winnen", maakt Van Holsbeeck zich sterk.

"De hele komende week gaat al onze aandacht naar de return in Wit-Rusland. Al de rest gaat in de koelkast (de blessure van Frutos en een eventuele vervanger, de transfer van Lamah, ...)."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.