Jacobs: "Onvoorstelbaar en onaanvaardbaar"

WOENSDAG, 30 JULI 2008, 23:50 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Trainer Ariël Jacobs stond er machteloos bij na het verlies tegen BATE. "Ik had nog zo gezegd: er zijn geen zwakke teams", zuchtte Jacobs. "Dit scenario had ik na de 1-0 helemaal niet meer verwacht."


"We hebben de hele wedstrijd te ver van de tegenstander gespeeld, waardoor die soms overal tussendoor kon tikken", vertelde Jacobs aan Sporza. "Zelf leden we te veel balverlies en kregen we te weinig kansen. Bij de 1-1 worden er twee fouten gemaakt: de foute positie en de onnodige penaltyfout. Dat is onvoorstelbaar en onaanvaardbaar."

"Na de 1-1 viel onze organisatie weg en lukte er niks meer. De spelers waren gefrustreerd en hebben nutteloze gele kaarten gepakt, ook al had de ref het niet altijd bij het rechte eind."

"Iedereen was sprakeloos in de kleedkamer. Of het nog kan in de terugmatch? Het moet en dus kan het nog. Een snel doelpunt kan ons in Wit-Rusland wel helpen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.