Gillet: "Concurrentie is enorm"

DINSDAG, 29 JULI 2008, 11:19 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Normaal gezien start Guillaume Gillet morgen in de basis tegen BATE. "Maar ik besef goed genoeg dat het dit jaar moeilijk zal worden om in de basis te blijven", vertelt hij in La Dernière Heure.


"De concurrentie is enorm", weet Gillet. "Mijn polyvalentie is wel een voordeel. Iedereen weet dat ik de voorkeur geef aan een plaats op het middenveld, maar een plaats op de rechtsback blijft mogelijk. Het enige wat ik wil, is spelen. In de vriendschappelijke wedstrijd tegen OH Leuven zat ik op de bank: daar houd ik niet van, maar het heeft me tegelijkertijd gemotiveerd om nog beter te trainen."

Gillet speelde een uitstekend seizoen, maar de honger blijft groot. "Ik wil de lat hoger leggen. Om te beginnen wil ik meer scoren. Daarnaast wordt het belangrijk om goed om te gaan met de snelle opeenvolging van wedstrijden. En natuurlijk heb ik dezelfde ambities als de club: kampioen worden en in de poules van de Champions League geraken."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.