Van Holsbeeck: "Hier willen we altijd de titel"

DONDERDAG, 24 JULI 2008, 19:11 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Ook manager Herman Van Holsbeeck zat voor in de persconferentie. Hij had het vooral over de nieuwe producten die paars-wit lanceerde maar wilt natuurlijk ook het liefst van al dit jaar kampioen spelen.


Van Holsbeeck: "Hier in Anderlecht willen we natuurlijk altijd de titel. Iedereen verwacht dit gewoon van Sporting. Daarom zullen we er dit jaar uiteraard opnieuw alles aan doen om de 30ste te kunnen binnenrijven. We hebben er alles aan gedaan om een evenwichtige ploeg samen te stellen. Er kwamen heel wat jonge spelers bij. We zijn ervan overtuigd dat we met deze jongens erbij gewapend zijn voor het komende seizoen."

Ook stelde Van Holsbeeck enkele nieuwe producten voor. Zo is er een boek met de geschiedenis van de club, geschreven door Stefan Van Loock. "Er is daarnaast ook een DVD Box te verkrijgen voor slechts €25. Hierop vind je 3 exclusieve documentaires en kun je alle mooie momenten uit de geschiedenis van Anderlecht herbeleven", aldus de fiere manager.

Een tijd terug werd er ook een RSCA Card op de markt gebracht. Op de fandag kan je trouwens gratis je kaart laten personaliseren.

Op de eerste thuiswedstrijd pakt paars-wit ook uit met een Matchmagazine. Iedereen die het stadion binnenkomt krijgt een gratis exemplaar. Je kunt er exclusieve interviews in terug vinden en je vindt er ook heel wat (nieuwe) info over de club.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.