Jacobs: "Kansen moeten beter afgewerkt worden"

DONDERDAG, 24 JULI 2008, 01:17 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht won gisteren het oefenduel tegen Roda JC met 2-1. Coach Ariël Jacobs was matig tevreden na afloop. "Ik heb enkele goeie dingen gezien vanavond, maar ik ben wel niet tevreden over de afwerking."


"Er wordt te licht omgesprongen met de kansen en dat stoort me", zegt Jacobs op de website van Anderlecht. "Dit zal beter moeten in de komende matchen. De balcirculatie ging wel goed vind ik. We gaven ook weinig kansen weg, eigenlijk enkel in de tweede helft toen we met vijf spitsen speelden. Het is ook goed dat we zonder kwetsuren uit een oefenmatch komen."

Lucas Biglia keerde gisteren terug uit Argentinië na het overlijden van zijn vader en kwam niet in actie tegen Roda. "Het is niet zo dat een speler die opnieuw bij de groep aansluit onmiddellijk buiten de ploeg valt of juist direct weer op het veld zal staan", legt Jacobs uit.

"We zullen een gesprek moeten hebben. Ik heb Lucas al gezien, maar dat was maar heel kort. Morgen zullen we wel eens langer praten. Het is ook niet makkelijk voor hem. We zullen zien."



anderlecht-online forum