Anderlecht verslaat OHL met 0-3

ZONDAG, 20 JULI 2008, 20:58 - Sporzafanaat

Anderlecht heeft zondagavond zijn jaarlijks oefenduel tegen Oud-Heverlee Leuven gewonnen met 0-3. Paars-wit leidde bij rust met 0-1 door een doelpunt van Boussoufa. Gillet en Vlcek diepten de score verder uit.

In de eerste helft verliep het spel gelijkopgaand en even voor het half uur was het bijna raak voor Oud-Heverlee Leuven, maar het schot van Jarakovic ging nipt voorlangs. Het was echter Anderlecht dat het eerst op voorsprong kwam. Boussoufa strafte balverlies van een Leuvense verdediger genadeloos af en de 0-1 was een feit.

Na de rust duwde paars-wit het gaspedaal in en dat resulteerde al snel in twee doelpunten. Kanu Gillet kon bedienen en die knalde keihard binnen: 0-2. Even later stuurde diezelfde Kanu Vlcek diep en die verschalkte de Leuvense doelman: 0-3. OHL kwam nog enkele keren dichtbij de verdiende eerredder, maar die viel niet meer.