Suarez: "Fysiek voel ik me goed"

DINSDAG, 15 JULI 2008, 17:55 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Op de persconferentie deze namiddag nam ook Matias Suarez even het woord. "Ik weet dat de verwachtingen rond mij hier groot zijn, maar ik blijf daar eigenlijk heel rustig onder", vertelde de Argentijn.


De transfer bleef een hele poos aanslepen maar Suarez zelf was er gerust in. "Ik heb er altijd vertrouwen in gehad dat alles in orde zou komen. Het was gewoon een kwestie van tijd. Ik heb ook nooit getwijfeld om naar België te komen. Ik geef toe dat het feit dat hier nog andere Argentijnen rondlopen, mijn beslissing ietwat heeft beïnvloed."

Veel vakantie heeft Suarez niet gehad aangezien hij nog met Belgrano de eindronde speelde. "Ik heb een goeie tien dagen vakantie kunnen nemen. Die heb ik vooral gebruikt om uit te rusten. Fysiek voel ik me alvast goed. Ik heb niet echt schrik voor de aanpassing op voetbalvlak, maar ik besef wel dat de aanpassing aan de levensstijl en de cultuur meer tijd zal vragen", aldus Suarez.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.