Suarez aangekomen op Anderlecht

MAANDAG, 14 JULI 2008, 13:22 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

De Argentijnse spits Matias Suarez is zondag geland op Zaventem. De laattijdige komst van Suarez is te wijten aan het feit dat hij in Argentinië nog barrageduels moest spelen met tweedeklasser Belgrano.


De vraag rijst of de aanvaller zich tijdig zal weten te integreren bij paars-wit. Over twee weken staan immers de voorrondes van de Champions League op het programma. Coach Ariël Jacobs sprak alvast zijn vertrouwen uit in de nieuwe Argentijnse aanwinst.

Suarez weet nog niet veel over zijn nieuwe club zo blijkt: "Op dit moment weet ik nog niet zoveel over mijn toekomstige club", vertelt hij aan Sudpresse. "Alleen dat de club een Europese reputatie heeft en dat er verschillende landgenoten van mij spelen. Ik ken Lucas Biglia van naam en ik weet dat Nicolas Pareja pas werd opgeroepen voor de Olympische Spelen."

"Ik ben natuurlijk heel gemotiveerd omdat ik besef dat dit een enorme stap vooruit is in mijn carrière. Iedere Zuid-Amerikaanse speler droomt ervan om ooit in Europa te voetballen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.