Jovanovic sluit transfer naar Anderlecht niet uit

ZATERDAG, 12 JULI 2008, 09:11 - deefken
Anderlecht-Online No Image Found

In de kranten vertelt Jovanovic dat hij zeker vertrekt bij Standard. Vorige zomer waren er al tal van ploegen die Jovanovic wouden binnenhalen, waaronder PSV. Nu worden ook Porto en ook Anderlecht genoemd.


Hij heeft echter wel een dubbel gevoel bij eventuele overgang naar paars-wit. "De belangstelling van Anderlecht maakt me blij, maar niet onverdeeld gelukkig", zo zegt de Serviër. "Zo'n rechtlijnige transfer ligt gevoelig. Ik weet dat Boussoufa mij bijzonder waardeert en dat gevoel is wederkerig. Ik huiver echter bij de gedachte uitgefloten te worden door het publiek van mijn hart, dat van Sclessin."

"Alleen al door op de vraag te reageren, voel ik me een beetje een verrader. Bovendien, en met alle respect voor het potentieel en het palmares: ik denk dat ik naar een grotere club kan dan Anderlecht. Mijn grootste verlangen is dat Standard alles in het werk stelt om mij niet naar Anderlecht te laten gaan", aldus Jovanovic.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.