Pareja met Argentinië naar Olympische Spelen

WOENSDAG, 9 JULI 2008, 19:48 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Nicolas Pareja zal binnenkort te zien zijn op de Olympische Spelen in Peking. De verdediger werd opgeroepen om Burdisso te vervangen. Anderlecht besliste vandaag om Pareja niet tegen te houden.


"Nico werd dinsdag gebeld en heeft mij daar 's avonds van op de hoogte gebracht", aldus coach Ariël Jacobs. "We wisten dat hij als reservespeler op de lijst stond en nu een speler geblesseerd is uitgevallen, werd hij opgeroepen. De club heeft beslist dat je zo'n selectie niet zomaar naast je kan neerleggen. Dit is sportief een groot verlies voor Anderlecht, maar het is een unieke kans die Nico niet mag laten liggen. Uiteindelijk is dit ook de verdienste van Anderlecht."

De trainer waarschuwt de Argentijn ook: "Pareja weet dat hij zich bij zijn terugkeer zal moeten schikken naar de situatie. Hij zal geen basisplaats kunnen opeisen omdat hij deel uitmaakte van de Argentijnse nationale beloftenploeg."

Pareja zal zaterdag de groep verlaten want hij moet zich maandag melden bij de Argentijnse selectie. Hij zal morgen ook niet meespelen tegen de Tilburgse amateurselectie.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.