Boussoufa: "Heel seizoen op hoog niveau spelen"

DINSDAG, 8 JULI 2008, 16:56 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Mbark Boussoufa sloot gisteren aan bij de rest van de groep. De Marokkaan maakte meteen zijn ambities voor volgend seizoen bekend. "Mijn ambities lopen gelijk met die van Anderlecht", zegt hij in Het Nieuwsblad.


"Dat wil zeggen dat ik kampioen wil spelen en in de Champions League wil spelen. Ik wil mij nog meer manifesteren in de Champions League. Op persoonlijk vlak is het natuurlijk altijd leuk als je naam valt als kandidaat-winnaar voor de Gouden schoen. Als ik in de eerste helft van dit seizoen even goed zal spelen als in de terugronde van vorig seizoen dan kan ik meedoen voor de Gouden Schoen", vertelt Boussoufa.

"Probleem is dat ik de voorbije jaren in de heenronde altijd wat minder goed speel dan in de terugronde. Dat wil ik graag veranderen. Ik wil een heel seizoen op hoog niveau spelen."

Anderlecht versterkte zich tijdens de voorbije maanden, maar moest ook verschillende spelers laten vertrekken. Zo ook Ahmed Hassan, het maatje van Boussoufa. "Ik zal Hassan missen, zowel als speler en als mens", vertelt Boussofua. "Ik heb hem nu al een tijdje niet meer gehoord, maar ik heb zijn telefoonnummer en zal hem binnenkort zeker eens bellen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.