Garcia: "Sterk in één tegen één-situaties"

MAANDAG, 7 JULI 2008, 12:09 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

De Spaanse tester Pedro Garcia krijgt zoals eerder gemeld geen contract bij paars-wit. "Anderlecht heeft me echt goed ontvangen", vertelt de aanvaller die eigendom is van Barcelona in La Dernière Heure.


"In vier dagen van fysieke trainingen en één speelhelft, is het moeilijk om te tonen wat ik waard ben", legt Garcia uit. "Tegen Knokke speelde ik dan nog als enige aanvaller en dat is niet mijn plaats. Ik ben meer een speler die steun geeft en die sterk is in één tegen één-situaties."

De Spanjaard hoopt in België aan de slag te kunnen gaan. Pepe Guardiola, de opvolger van Frank Rijkaard bij Barcelona heeft hem dat aangeraden. "Guardiola is een beetje mijn mentor", vertelt Garcia. "Om me opnieuw te lanceren zei Guardiola me dat ik best naar een kampioenschap zoals België kon gaan. Daarom zal ik hier ook individueel blijven trainen in de hoop dat ik een club zal vinden waar ik kan gaan testen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.