Biglia ontgoocheld over niet-selectie

VRIJDAG, 4 JULI 2008, 15:48 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Gisteren raakte bekend dat Lucas Biglia en Nicolas Pareja geen deel uitmaken van de Argentijnse selectie voor de Spelen. Ze staan wel op een lijst van vervangers die in nood kunnen worden opgeroepen.


Sergio Batista, de beloftencoach van Argentinië, geeft meer uitleg in La Dernière Heure: "Ik had twee verdedigers nodig bij de vervangers", aldus Batista. "Ik wou dat Pareja er daar één van was. Wat Biglia betreft, hij staat op de lijst omdat hij op om het even welke positie op het middenveld kan spelen."

Nicolas Pareja is niet ontgoocheld over zijn niet-selectie. "Ik ben eigenlijk best wel tevreden", aldus de Argentijn. "Je moet de zaken ook zien hoe ze zijn: we spelen in België, een kampioenschap dat weinig bekeken wordt. En nog iets dat in mijn nadeel speelt: ik ben er al 24, ouder dus dan 23. Dat wil zeggen dat de trainer me dus gekozen heeft boven andere groten namen zoals Coloccini. Het is voor mij een enorme eer om op de lijst van de vervangers te staan."

"Moest ik toevallig toch opgeroepen worden, dan zullen we moeten praten met Anderlecht want de belangrijke voorrondes voor de CL staan ook in die periode op het programma. Maar goed, zover zijn we nog niet", aldus Pareja.

Lucas Biglia was, in tegenstelling tot zijn landgenoot, wel enorm ontgoocheld na zijn niet-selectie. "Ik heb er deze morgen nog over gepraat met Lucas", aldus Pareja. "Lucas is ontgoocheld. En ik kan hem begrijpen."



anderlecht-online forum